| Autor |
Wiadomość |
|
|
|
Pochwał: 1 Posty: 1287
|
|
Dzis sa Rafcia imieninki wiec wszystkie mroczniaki maja wesołe minki  Rafciu wszystkiego dobrego zdrowia duzo i usmiechu oraz udanego koncertu wieczorem  _________________ Złapac wiatr pokonac strach i byc! Każdy zamiar ma swój cel! Czerwony zew prowadzi mnie nadaje sens! |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Zdrowia Zdrowia  dołaczam się  _________________ A czarne skały wietrzą spisek
i sypią węgiel do kołysek,
które zrzucają go po chwili
by w wielkim piecu go spalili
i sprowadzili go do zera.
Tak przodek niknie i umiera. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Pochwał: 1 Posty: 927
|
|
no to ja do życzeń dorzucę kwiatki
 _________________ "carpe diem" |
|
|
|
|
|
 |
|
|
posiadaczka czerwonego porshe
Pochwał: 1 Posty: 1157
|
|
ja też pragnę się dołączyć do życzeń! Rafciu wsio co najlesze, gór śmieci i przydatnych uszczelek...... _________________ www.okoart.eu |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
dorzucam swoja wesola minke do zyczen  |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
I ode mnie również najlepsze życzenia  100 lat, 100 koncertów (w miesiącu;)), 100 tys. zł za każdy koncert i 100 tys. osób na każdym z nich. _________________ "I do not have to justify the way I live my life
I do not have to justify the reason I'm alive" |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Władca Karłów
|
|
Życzę Ci Rafałku, żebyś dorwał pozostałych Butrymów, napił się barszczyku od Krokodyli i rzucił handel niewolnikami. Oraz, żeby karły nie właziły Ci na głowę. Słabym jeszcze. _________________ W pewnej krainie, zapomnianej przez Boga i ZUS, żył sobie karzeł Ferdynand, który miał na imię Helmut. Był dość młodym starcem, ale za to bardzo odważnym tchórzem. I co z tego, skoro nienawidził nutrii. Nawet dręczyć. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
kurde a wiedziałam że coś nie gra, tej willi z basenem i porszaka trudno sie dorobic na ratowaniu duszyczek i śpiewniu, ale że handel niewolnikami...w zyciu bym nie podejrzewała o to Rafała stawiałabym raczej na Erika
Adik, co sie stało że taki słaby jesteś czyzby Helmut podał nieświeża owsiankę.. _________________ Złapac wiatr pokonac strach i byc! Każdy zamiar ma swój cel! Czerwony zew prowadzi mnie nadaje sens! |
|
|
|
|
|
 |
|
|
ziewający zegar
Pochwał: 1 Posty: 574
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Znakomita książka,wiedziałem,że ją znajdziesz.Tam masz wszystko.Gdybyś potrzebował szczepionek to daj znać,bo będę kupował.Pozdrawiam.
p.s.rosomaki będą dopiero w kwietniu |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
nie wszyscy jednak wiedzą jak wygladają rosomaki więc postaram się przybliżyc sylwetkę tegoż futrzaka.
Otuż Rosomak z łac. gulo gulo to półdzikie pół-zwierzę o niebieskich ślepiach i brązowej sierści; Ostatnio takoważ banda grasuje w pewnym liceum w pewnym mieście i okolicach; podobno widywano ją w szemranym towarzystwie; zwykle nie atakuje ludzi, jednak może być niebezpieczna dla niedoświadczonych łowców przygód i rabusi kanapek. _________________ Złapac wiatr pokonac strach i byc! Każdy zamiar ma swój cel! Czerwony zew prowadzi mnie nadaje sens! |
|
|
|
|
|
 |
|
|
ziewający zegar
|
|
po co mi szczepionki jak one w ogole żryć nie chcą tej karmy co mi polecałeś , juz mi 2 suki zdechły z głodu a trzecią zagryzł jenot mateusz podczas kopulacji. jak tak dalej pojdzie zamykam interes _________________ www.vendetta.art.pl |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Musisz zaszczepić!./. a krmy nie jedzą bo pewnie moczyszw wodszie.Suchej jenot sie nie chyci i robi sie agresywny,dlatego kopuluje mordując.Samiec "alfa"i tak musi być w izolatce,a mateusz taki jest.korzenie łopianu!!! mu dawaj to bedzie spokojniejszy. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
ziewający zegar
|
|
sprobuje zrobic jak mi polecałes a jesli nie wyjdzie to oddam ci mateusza , jestes bardziej doswiadczonym hodowcą to moze sobie z nim poradzisz a ja przerzucę sie na Alpaki , podobno żyła złota _________________ www.vendetta.art.pl |
|
|
|
|
|
 |
|